De beste tips om een leuk en betaalbaar verblijf in New York te vinden

Op zoek naar een hotel of appartement in New York?

In New York is een enorme verscheidenheid aan hotels en appartementen, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips om een geschikte en betaalbaar verblijf in new York te vinden.

Tips om een leuk hotel in New York te boeken

Een leuke Hotelkamer in New York boeken. In New York  is een enorme verscheidenheid aan hotels, van goedkope hostels tot zeer luxe 5 sterren hotels. Hier vind je de beste tips voor een goede overnachting.

Boek een hotelkamer

Appartement huren in SoHo New York

Ben je op zoek naar een niet te dure verblijfplaats in het hippe SoHo heeft Booking.com een aantal goede opties.

Appartement huren in SoHo

Bezoek een Museum in New York

Een bezoek aan een Museum in New York is niet goedkoop. Maar New York zou New York niet zijn als er een slimme regeling zou zijn om toch goedkoop een museum te bezoeken. Veel Musea in New York kun je op bepaalde tijden met korting of gratis bezoeken.

Lees verder

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Zakenreis New York Boeken

Zakenreis New York Boeken

Jaarlijks bezoeken ook meer dan 50 miljoen bezoekers voor een zakenreis New York. Op deze pagina vind je een aantal prima hotels waar je voor een zakenreis New York city kunt verblijven.

Lees meer
The Waldorf Astoria sluit voor 3 jaar

The Waldorf Astoria sluit voor 3 jaar

Wil je het Waldorf Astoria nog in zijn oude grandeur bewonderen? Dan heb je nog tot het eind van 2016, daarna zal het compleet verbouwde Hotel The Waldorf Astoria naar verwachting pas rond 2020 weer openen.

Lees meer
Edison hotel New York

Edison hotel New York

Het centraal gelegen Edison Hotel New York is een comfortabel rustpunt tijdens uw stedentrip naar New York. Bekijk de Super aanbieding voor hotel.

Lees meer
Appartement in Midtown New York

Appartement in Midtown New York

Boek dit recent gerenoveerde appartement op loopafstand van Times Square. De ideale locatie voor een onvergetelijke stedentrip. Praktisch en centraal gelegen in Manhattan.

Lees meer

Zin in een New York Stedentrip? Regel het hieronder

Zoek een vlucht naar New York